miercuri, 15 decembrie 2010

Supa de rosii


Iti trebuie:

  • 40 ml ulei
  • 2-3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 600 ml suc de rosii
  • 60 g fidea
  • 1 radacina de telina sau de patrunjel
  • patrunjel verde sau frunze de telina
  • vegeta
  • 800 ml apa.
Pregatesti asa: 
  1. Se curata legumele, apoi ceapa se taie solzisori, ardeiul gras se taie fideluta, iar radacinoasele se dau prin razatoare.
  2. Se calesc toate in ulei incins, pana se inmoaie.
  3. Se stinge cu sucul de rosii, se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se toarna deasupra apa.
  4. Dupa ce legumele au fiert, se condimenteaza cu vegeta, se ia de pe foc si se presara deasupra verdeata tocata.
  5. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu