miercuri, 15 decembrie 2010

Fasole batuta


Iti trebuie: 

  • 500 g fasole
  • 250 ml ulei
  • 2 cepe mari
  • o lingura de bulion
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Se spala fasolea in mai multe randuri de apa si se pune la fiert in apa cu putina sare.
  2. Cand este gata, se scoate din oala, se scurge putin si se amesteca bine cu mixerul, pana se obtine un piure.
  3. Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in ulei.
  4. Cand se rumeneste, se adauga bulionul.
  5. Dupa ce se leaga un fel de sos, se scurge de ulei si se pune deoparte.
  6. Uleiul respectiv se amesteca bine cu fasolea batuta.
  7. Aceasta se aseaza in platouri si se orneaza cu ceapa prajita.
  8. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu